Engagera dig

Vi odlar tillsammans – vill du vara med?

Ett urval av det vi brukar göra är:

  • besöker vi varandras gårdar.
  • odlar tillsammans på gemensamma ytorna som i kvartersträdgården, på torget och den ätbara växtväggen.
  • bygger och underhåller olika projekt som insektshotell, varmbänk eller växthus.
  • har aktiviteter som äppelmustning, matlagning eller honungsslungning.

Om du är boende i Södra Sofielund har du även möjlighet till en privat eller delad odling i närheten av ditt boende, många i området odlar t.ex. i egna pallkragar.

Bli medlem

Gillar du det Odlingsnätverket står för och arbetar med? Som medlem i Odlingsnätverket Seved får du kunskap, inspiration och kontakt med andra odlare. Du får en chans att skapa relationer med likasinnade och att odla dina intressen. Vi som odlar får med oss en del av skörden hem och varje ny medlem får ett litet välkomstkit.

Du blir medlem genom att betala in en årsavgift på minst 200 kr (ordinarie) och 100 kr (reducerat) med ditt namn i meddelanderutan till vårt bankgiro 753- 7657. Du kan även betala årsavgiften på en av våra odlingsträffar.

Allas små bidrag leder till att odlingarna kan fortsätta växa varje år.

Sponsring

Du behöver inte vara aktiv odlare för att stödja föreningen – alla kan bidra!  Är du intresserad av att synas på hemsidan som vår sponsor? Ge valfri summa och skriv företagets/bolagets namn i meddelanderutan till vårt bankgiro 753-7657 så lägger vi upp er logga här.

Studiebesök

Vi tar emot studiebesök i mån av tid och bemanning, större grupper tar vi emot mot ersättning. Du kan alltid komma på våra odlingsträffar eller kontakta oss om du har frågor.